DEŽURNI SERVIS 00-24h

VODOINSTALATER
ZVEZDARA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

MONTAŽA BOJLERA

Vodoinstalater Zvezdara pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Ukoliko živite na Zvezdari i potrebne su vam vodoinstalaterske usluge, možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona i Vodoinstalater Zvezdara stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Montaža bojlera je samo jedna od mnogih usluga koju pružamo. Za uslugu montaža bojelra dobijate garanciju kao i za sve druge usluge koje pruža Vodoinstalater Zvezdara.

ŠTA PODRAZUMEVA USLUGA MONTAŽA BOJLERA

Montaži bojlera, uobičajeno prethodi demontaža starog bojlera. Demontaža je složen vodoinstalaterski posao jer podrazumeva pažljivu demontažu starog uredjaja i pripremu montaže novog. Kada pristupimo montaži novog bojlera, Vodoinstalater Zvezdara vrši sve elektro i vodoinstalacione pripreme kako bismo obezbedili kvalitetno funkcionisanje bojlera. Na sve usluge, uključujući i uslugu montaža bojlera dajemo garanciju. Naš vodoinstalater neće otići, a da prethodno ne proveri kako vaš tek montirani uredjaj funkcioniše. Dakle, nakon montaže bojlera, on će biti pušten u rad u prisustvu našeg vodoinstalatera. Nakon što se svi uverimo da on normalno funkcioniše posao je završen.

KONTAKTIRAJTE NAS

Vodoinstalater Zvezdara vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Kontaktirajte nas pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online obrasca na našoj kontakt strani. Mi se prilagodjavamo vašim privatnim i poslovnim obavezama.

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA