DEŽURNI SERVIS 00-24h

VODOINSTALATER
ZVEZDARA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

SANACIJA OŠTEĆENIH CEVI

Oštećenje starih vodovodnih cevi je čest problem koji se dešava na teritoriji opštine Zvezdara. S obzirom da na teritorji Zvezdare ima dosta starih zgrada i stambenih objekata ne čudi što se često dešava pucanje, odnsono oštećenje cevi. Medjutim, nije svaka oštećena cev razlog za paniku, kao što ni svaka oštećena cev ne zahteva promenu već je dovoljna sanacija. Nakon dolaska na vašu adresu Vodoinstalater Zvezdara će utvrditi prirodu kvara i da li je moguće izvršiti sanaciju cevi ili je indikovana njena zamena. Ukoliko je moguće izvršiti sanaciju cevi, naš vodoinstalater će obaviti ovu uslugu za vas po najpovoljnijim cenama na teritoriji Zvezdare i Beograda.

Vodoinstalater Zvezdara vrši sanaciju oštećenih cevi po povoljnim cenama i u najkraćem roku. Za sve intervencije dajemo garanciju na pruženu uslugu, uključujući i za uslugu sanacija oštećenih cevi.

Ukoliko vam zatreba ova ili bilo koja druga vodoinstalaterska usluga možete nas kontaktirati od 00 do 24h. Vodoinstalater Zvezdara vam stoji na raspolaganju za sve intervencije.

DA LI OŠTEĆENJE CEVI ZAHTEVA HITNU INTERVENCIJU

Oštećenje cevi zahteva hitnu intervenciju ukoliko želite da vaše domaćinstvo nastavi normalno da funkcionište. Svako oštećenje cevi zahteva zatvaranje dovoda vode, što automatski znači da nećete imati vodu dok ne otklonite kvar. Alternativa zatvaranju vode je plavljenje stanova što za sobom donosi dodatne troškove. Da biste sprečili dodatno stvaranje troškova, pozovite nas odmah i ukažite nam poverenje, a mi ćemo vam uzvratiti kvalitetnom uslugom. Stojimo vam na raspolaganju od 00 do 24h.

 

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA