DEŽURNI SERVIS 00-24h

HITNE INTERVENCIJE
ZVEZDARA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

VODOINSTALATER
ZVEZDARA

Vodoinstalater Zvezdara pruža sve vrste hitnih intervencija od 00 do 24h. Ukoliko vam zatreba bilo koja vodoinstalaterska usluga, mi vam stojimo na raspolaganju u svako doba dana ili noći. Dovoljno je da nas pozovete na naše brojeve telefona i naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 miunta od poziva.

Vodoinstalater Zvezdara je specijalizovani servis za pružanje vodoinstalaterskih usluga. Pružamo sve vodoinstalaterske usluge. Osim usluga odgušenja kanalizacije, zamena ventila, detekcija curenja vode, tu su i usluge poput ugradnje sudopere, montaže kade, montaže geberit vodokotlića, popravka i montaža wc šolje, popravka bojlera, zamena cevi, sanacija oštećenih cevi i sve druge usluge.

U hitne intervencije ubrajamo one usluge koje imaju za cilj da spreče veću štetu u vašoj stambenoj ili poslovnoj jedinici. Kada imate kvar koji ugrožava normalno funkcionisanje vašeg domaćinstva, možete nas pozvati na naše brojeve telefona i Vodoinstalater Zvezdara stiže na vašu adresu već za 20 do 30 miunta od poziva.

Osim hitnih intervencija, Vodoinstalater Zvezdara vam nudi i mogućnost zakazivanja intervencija u terminu koji vama odgovara. Naši majstori se prilagodjavaju vašim privatnim i poslovnim obavezama. Pozovite nas i zakažite interveniju ili popunite on line formular na kontakt strani.

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

ZAMENA VENTILA

DETEKCIJA CURENJA VODE

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA