DEŽURNI SERVIS 00-24h

VODOINSTALATER
ZVEZDARA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

ZAMENA SIGURNOSNOG VENTILA BOJLERA

Vodoinstalater Zvezdara pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Ukoliko vam je potrebna usluga zamena sigurnosnog ventila bojlera, Vodoinstalater Zvezdara vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i Vodoinstalater Zvezdara stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Na sve intervencije, uključujući i intervenciju zamena sigurnosnog ventila bojlera dajemo garanciju i to garanciju na intervenciju i ugradne delove.

DA LI JE ZAMENA SIGURNOSNOG VENTILA BOJLERA HITNA INTERVENCIJA?

Odgovor na ovo pitanje je: „Svakako“. Sigurnosni ventil je jedan od najznačajnijih delova vašeg bojlera i u slučaju njegove neispravnosti rizikujete eksploziju ovog uredjaja. Dakle, čim posumnjate da sigurnosn ventil vašeg bojlera ne funkcioniše kako treba, odmah nas pozovite i Vodoinstalater Zvezdara stiže na vašu adresu za 20 do 30 minuta.

DA LI SAMI MOŽETE PROMENITI SIGURNOSNI VENTIL

Kao što smo već rekli, sigurnosni ventil je veoma bitan deo vašeg bojlera. Svaki pokušaj zamene sigurnosnog ventila nosi sa sobom ogroman rizik od velikih posledica po bezbednost vašeg domaćinstva. Zato vas savetujemo da nas pozovete jer Vodoinstalater Zvezdara zapošljava isključivo kvalifikovane majstore, koji će sve probleme sa vašim bojlerom rešiti u najkraćem roku po povoljnoj ceni uz garanciju i fiskalni račun za pružene usluge.

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA