DEŽURNI SERVIS 00-24h

CURENJE VODE IZ BOJLERA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

VODOINSTALATER
ZVEZDARA

Vodoinstalater Zvezdara pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga od 00 do 24h. Ukoliko imate problem sa curenjem vode iz bojlera, naši majstori će otkloniti ovaj kvar efikasno i kvalitetno. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona svakog dana jer vam mi stojimo na raspolaganju 365 dana u godini.

Do curenja vode iz bojlera može doći bar iz dva razloga. Jedan od razloga za curenje bojlera je oštećenje na kazanu. U slučaju da imate oštećenje na kazanu indikovano je krpljenje kazana i ovo je usluga koju vam ne preporučujemo jer rešava problem kratkotrajno, a i nije jeftina. 

Drugi razlog koji može dovesti do curenja vode iz bojlera su gumice koje su usled dugotrajnog korišćenja popustile. U toj situaciji potrebno je promeniti gumice i problem će biti rešen. Više o razlozima koji dovode do curenja bojlera i načinima da se ovaj problem prevazidje možete pročitati ovde.

Ukoliko imate curenje vode iz bojlera, ovaj problem će Vodoinstalater Zvezdara će rešiti  brzo i efikasno. Možete nas kontaktirati svakog dana na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

Vodoinstalater Zvezdara na vašu adresu stiže za 20 do 30 minuta ukoliko je reč o hitnoj intervnenciji, a prednost našeg servisa sastoji se u mogućnosti da zakažete intervenciju majstora u terminu koji vama odgovara, a u skladu sa vašim privatnim i poslovnim obavezama.

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

ZAMENA VENTILA

DETEKCIJA CURENJA VODE

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA