DEŽURNI SERVIS 00-24h

VODOINSTALATER
ZVEZDARA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

OTPUŠAVANJE SUDOPERE

OTPUŠAVANJE SUDOPERE

Curenje vode ili začepljenje kanalizacionih cevi i odvoda su nimalo prijatna situacija. U ovakvim okolnostima potrebna vam je hitna intervencija profesionalaca servisa Vodoinstalater Zvezdara koji će u najkraćem roku rešiti problem.

Ukoliko vam je potrebno otpušavanje sudopere možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Dajemo garanciju čak i na ovu vrstu usluge.

Vodoinstalater Zvezdara pruža različite vodoisnatalaterske usluge odgušenja. Pravovremenom reakcijom sprečićete nastavak veće štete na imovini. Nudimo vam uslugu hitne intervencije odgušenja:

VRSTE ODGUŠENJA

  • KANALIZACIJEVodinstalater Zvezdara izvršiće kontrolu kanalizacione instalacije i odvoda, a mašinskim putem očistićemo i odgušiti kanalizacione cevi i odvod.
  • SUDOPERE – Otpušavanje sudopere vršimo na način koji će odgovarati intezitetu zagušenja brzo i efikasno.
  • KADE I TUŠ KABINE – Odgušenje kade i tuš kabine je jedna od najčešće pružanih vodoinstalaterskih usluga.
  • WC ŠOLJE – Odgušenje WC šolje vršimo mašinskim putem u stambenim i poslovnim objektima. Vodoinstalater Zvezdara će odgušenjem ne samo rešiti trenutni problem sa kojim se suočavate, već će trajno ukloniti uzrok zagušenja.
  • LAVABOA – Kvalifikovani majstori servisa Vodinstalater Zvezdara utvdiće mesto zagušenja i dovesti vaš lavabo u funkcionalno stanje.

Problem zagušenja odvodnih cevi može dovesti do većih komplikacija, kvaraova i štete ne samo na vašoj imovini već i na imovini vaših komšija. Zato ne odlažite intervenciju. Čim primetite da voda sporije otiče, ili ne otiče uopšte, ili da se voda vraća, uz prateći neprijatni miris pozovite nas – Vodinstalater Zvezdara je na vašoj adresi za manje od 30 minuta. Za pruženu uslugu dajemo garanciju.

 

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA