DEŽURNI SERVIS 00-24h

VODOINSTALATER
ZVEZDARA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

CURENJE WC ŠOLJE

Ukoliko imate problem sa curenjem wc šolje, Vodoinstalater Zvezdara vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam se javi problem na vašoj wc šolji, vodoinstalater Zvezdara će uspešno i brzo otkloniti ovaj problem. Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h. Na naše intervencije dobijate garanciju uzi fiskalni račun.

CURENJE WC ŠOLJE – UZROCI

Uzroci koji dovode do pojave curenja wc šolje mogu biti različiti. Jedan od čestih razloga je popuštanje baltik odvoda wc šolje, popuštanje dihtung gume koja se nalazi ispod wc šolje ili pucanje wc šolje. Koji god problem da se javi sa vašom wc šoljom Vodoinstalater Zvezdara će uspešno otkloniti i još ćete dobiti garanciju za pruženu uslugu. Naš vodoinstalater će stići na vašu adresu za 20 do 30 minuta od poziva. Osim toga izuzetno smo fleksibilni u pogledu pružanja usluga u zakazanom terminu, odnosno možete sami odabrati termin u kom želite da naš vodoinstalater dodje na vašu adresu. Specifičnost našeg servisa je u tome što naš vodoinstalater dolazi na vašu adresu i u večernjim terminima ukoliko vam tako odgovara.

KONTAKTIRAJTE NAS

Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na našem sajtu. Osim pozivom, uslugu vodoinstalaterskog servisa Zvezdara možete zakazati i popunjavanjem obrasca na našoj kontakt strani, gde u nekoliko klikova možete odrediti datum i vreme usluge.

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA