DEŽURNI SERVIS 00-24h

VODOINSTALATER
ZVEZDARA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

ZAMENA CEVI

Vodoinstalater Zvezdara pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Ukoliko živite na opštini Zvezdara i potrebna vam je zamena cevi zbog njihove dotrajalosti ili oštećenja, vodoinstalater Zvezdara će u najkraćem roku pružiti ovu intervenciju. Naša prednost u odnosu na konkuretne vodoinstalaterske servise ogleda se u kvalitetu, brzini i efikasnosti usluge.

KVALITET – BRZINA – EFIKASNOST 

Vodoinstalater Zvezdara će biti na vašoj adresi za 20 do 30 minuta ukoliko se radi o hitnoj intervenciji. U istom danu ćemo završiti kompletan posao, koliko god on zahtevan bio zahvaljući činjenici da zapošljavamo veliki broj vodoinstalatera koji su motivisani i posvećeni poslu kojim se bave. Ukoliko vam ne treba hitna intervencija već vam je potreba preventivna zamena cevi, naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi u trenutku koji vi odredite. Potrebno je samo da nas kontaktirate pozivom na naše brojeve telefona ili da popunite on line formular na našoj kontakt strani i zakažete intervenciju. U potpunosti ćemo se prilagoditi vašim obavezama, odnsno bićemo na vašoj adresi kada vi odredite.

ZAMENA CEVI SVIH VRSTA I VELIČINA

Za naše vodoinstalatere ne postoje ne premostive prepreke. Zamenićemo vam sve cevi koje je neophodno promeniti bilo zbog preventive bilo zbog dotrajalosti ili oštećenja. Pozovite nas i uverite se u kvalitet usluge koju vam nudi naš vodoinstalaterski servis. Svim stanovnicima Zvezdara odobravamo specijalne popuste na sve intervencije i usluge.

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA