DEŽURNI SERVIS 00-24h

CURENJE CEVI ZVEZDARA

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater? 00-24h

CURENJE CEVI ZVEZDARA

Curenje cevi predstavlja ozbiljan vodoinstalaterski problem i u tom slučaju nikako ne treba odlagati poziv vodoinstalateru. Ukoliko živite na opštini Zvezdara, Vodoinstalater Zvezdara stiže na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva. Posebno smo ponosni na činjenicu da ne naplaćujemo dolazak na kućnu adresu našim klijentima.

Do curenja cevi u zgradi ili kući može doći iz više razloga. Medju najčešće uzroke spadaju vremenski uslovi, pogotovu ako je reč o stambenim objektima u kojima ne boravite često. 

Ako govorimo o uzrocia curenja oni su različiti. Vremenske prilike, naročito zimi doprinose zaledjivanju i pucanju cevi ukoliko se ne koriste. Takodje do pucanja cevi može doći i usled starosti. Na opštini Zvezdara postoji veliki broj zgrada koje imau više od 50 godina, na kojima nije menjana vodovodna instalacija. Takva instalacija podložna je pucanju, što dovodi do curenja cevi.

Ukoliko i vi imate curenje cevi i živite na Zvezdari, pozovite nas svakog dana od 00 do 24h. Dajemo garanciju na sve intervencije, uz garanciju dobijate i fiskalni račun, čime ostvarujete pravo na reklamaciju u slučaju potrebe.

Garancija na sve intervencije
100%
Servisna podrška
100%
Ljubaznost
100%
Zadovoljnih klijenata
98%

Živite na Zvezdari? Potreban vam je vodoinstalater?

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM USLUGAMA

ŽIVITE NA ZVEZDARI?

UKAŽITE NAM POVERENJE

© COPYRIGHT 2020 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATER ZVEZDARA